Kategorier
Artikel

Premier League – runde 7

Vi lagde stille og roligt fra land i runde 7 med en forholdsvis sikker 2-0 sejr til Wigan over oprykkerne fra Wolverhampton. Jeg har på forhånd dømt Wigan til nedrykning i denne sæson og selv om de fortsat er langt fra imponerende har de dog alligevel formået at skrabe point sammen samt fået lidt mere styr på spillet, så måske ender de alligevel med at overleve i PL. Wolverhampton får det svært og ligner en klar nedrykningskandidat selv om jeg virkelig håber de overlever.

Der var mange kampe lørdag klokken 16 så det var svært at følge alle, men det lykkedes alligevel at følge med i det meste bl.a. grundet min Selector, der fik lov at lægge harddisk til et par kampe. Sunderland tog imod United og på Stadium Of Light lykkedes det United for 4. gang at spille uafgjort ude selv om de denne gang var tættere på nederlag end sejr. Jeg vil stadig stå ved at United i år virker betydeligt svækkede i forhold til tidligere, og en kamp som denne går kun over i historien grundet PL-debuten til Bebe – den heldigste mand, der nogensinde har boet i en papkasse. Selv ikke denne genistreg af et indkøb kunne dog hjælpe United denne lørdag eftermiddag, og selv om de ofte har det svært i starten af sæsonen, er det svært at se hvordan de skal holde trit med Chelsea i denne sæson.

Spurs må uden tvivl prise sig lykkelige for købet af Van der Vaart, der hjemme mod Houlliers Villa scorede begge mål i en fortjent 2-1 sejr. Houllier har dog ellers fået nogenlunde styr på Villa efter deres lille nedtur i starten af sæsonen, men han kunne ikke forhindre Spurs i at løbe med sejren på White Hart Lane, selv om Villa faktisk førte det meste af 1. halvleg. Kort før pausen fik Crouch dog headed hen til VDV, der fik udlignet til  1-1 inden pausen, og i 2. halvleg scorede han så det forløsende sejrsmål, der betyder at Spurs stadig har kontakt til toppen. Stoke slog verdens bedste managers hold med 1-0, WBA spillede 1-1 mod Bolton, West Ham lavede samme resultat hjemme mod Fulham, mens the bitters noget overraskende vandt 2-0 ude over Birmingham og dermed kunne de samtidig sige farvel og tak til sidstepladsen i PL.

Søndag bød på 3 kampe og startede med min mesterskabsfavorit City hjemme tog imod Newcastle. Ikke uden besvær lykkedes det City at vinde 2-1 men det var en kamp Newcastle var ganske godt med i og City spiller stadig ikke imponerende fodbold på nogen som helst måde. En sejr er dog stadig en sejr, og City har rent faktisk sneget sig op som nummer to i PL, hvilket må siges at være en godkendt sæsonstart.

Liverpool har bestemt ikke fået en godkendt sæsonstart og alt andet end en sejr over oprykkerne fra Blackpool ville med rette kunne betragtes som en katastrofe. Allerede efter 10 minutter mente Torres han havde set nok og han valgte klogelig at humpe fra banen med hvad, der lignede en muskelskade, og det betød at han slap for at skulle se Glen Johnson lave et klodset straffespark, som Adam udnyttede, og lige før pausen lykkedes det Johnson ikke at overholde en offside aftale, der betød at Varney ganske nemt kunne bringe Blackpool foran 2-0.  Det skal dog ikke lyde som om det var Johnsons skyld det hele, for samtlige Liverpool spillere var katastrofalt ringe og løb rundt på banen som hovedløse kyllinger – undtagen Poulsen, der ikke løb men gik….. 2. halvleg blev bedre og vores farligste mand Kyrgiakos fik hurtigt reduceret til 1-2 på et hovedstød, men selv om vi kom frem til et par chancer lykkedes det Blackpool at holde os fra yderligere scoringer og vinde en fortjent 2-1 sejr på Anfield. Det er på ingen måde sjovt længere og gør mere end almindeligt ondt at holde med Liverpool disse dage – det værste er næsten at man ingen løsning kan se på de uoverskuelige problemer klubben er havnet i. Liverpool er nu nummer 18 i PL….

Rundens sidste kamp var storkampen mellem Chelsea og Arsenal og det blev faktisk en ganske god fodbold kamp hvor Chelsea fortjent vandt 2-0. Bevares, Arsenal spillede en god kamp men var ikke specielt effektive hvilket man ikke kan sige om Chelsea, der er uhyggeligt gode til at udnytte de chancer de får. Først ved Drogba og siden ved et helt fantastisk frispark af Alex, der reelt set afgjorde kampen. Chelsea er stadig suveræn etter med 4 point ned til City, og det er virkelig svært at sige hvem, der kan stoppe dem i år hvis de kan fortsætte som de indtil videre har lagt ud de første 7 runder.

2 kommentarer til “Premier League – runde 7”

Denne gang er jeg enig med dig, mesterskabet sker ikke i år, men det handler også om top-4, og den begynder at tage form. Hvordan 2, 3 og 4 pladsen så fordeler sig er ligegyldigt. Det bliver OT og så 100% sejre på udebane over bottom-10, der skal lykkes, hvis United skal true Chelsea.

Er det helt sikkert Pool ikke kan få en straf på minus 9 point?

Top 4 er vi vel mere eller mindre enige omkring. På OT er I urørlige – det der måske kan bekymre en smule er at I endnu mangler at møde et top 6 hold på udebane og allerede har sat mange point til. Men jeg har før afskrevet United og taget fejl og må samtidig at I den nuværende situation for min klub er det ikke United, der optager mig mest.

Nej, ikke 100% sikkert men alle mener at det ikke sker. Jeg er oprigtigt talt ganske medtaget af den nuværende situation hvor der ikke længere er noget lys for enden af tunnelen. Selvfølgelig kan det give noget at få de to amerikanere ud, men det er hårdt at skulle en hel sæson igennem, der højst sandsynligt bliver skuffelse på skuffelse.

Lukket for kommentarer.