Kategorier
Artikel Debatoplæg

Kaká vender hjem….?

Ja, jeg kom jo med lidt af et postulat da vi sidste gang var samlede omkring den runde bord (eller er det ovalt Matias?)

Kaká er ikke faldet til i Madrid, og jeg tvivler på at han gør det med den trup af spillere han befinder sig i. Der er stor forskel på at omgås personer som Maldini, Ambrosini, Nesta m.fl. som jo ikke ligefrem er de personer der pryder siderne i de kulørte breve – til en Cristiano Ronaldo, Guti m. fl.

Jeg tror simpelthen at Kaká er så stort et tryghedsmenneske at han vil søge nye græsgange til sommer – med en evt. kapitalindsprøjtning mener jeg faktisk ikke at Milano er en umulig destination.

Til lige at understøtte dette argument har jeg fundet et lille citat fra manden selv fra italienske medier i dag; “We are looking for an identity, but it’s not easy. We don’t manage to enjoy ourselves and we’re sorry.”

Det er naturligvis tidligt at sige og skulle han rejse kunne der også være andre destinationer – Chelsea er også et godt bud, hvor han ville blive genforenet med Ancelotti.

Men lad os se hvad der sker – jeg håber i hvert fald ikke at se en så sympatisk spiller falde hen.

2 kommentarer til “Kaká vender hjem….?”

Jeg kender hverken Kaka eller AC Milan godt nok til at udtale mig kvalificeret om emnet, men jeg synes det er dejligt befriende at høre en fodboldspiller udtale sig ærligt om en situation på den måde…

Iøvrigt fedt at du har skrevet et indlæg – keep ’em coming 🙂

Jeg ved faktisk ikke helt hvad man kalder formen. Men det er rundt i enderne i hvert fald.

Kaka bliver muligvis solgt fra, men jeg tror ikke Real Madrid lader ham gå for (meget) mindre end de selv har givet, og så er spørgsmålet, hvem der kan og vil byde ind der.

Lukket for kommentarer.