Nu må TV2 til at tage sig sammen

Åbent brev til TV2 Sporten:

TV2 Sporten,

Nu må i simpelthen stoppe med at blive ved med at promovere jeres sportsprogram Huttelihut – faktum er, at det program er et af de dårligste fodboldmagasiner nogensinde set på tv.Helt ufatteligt at I kan formå at ødelægge et ellers sjovt og spændende koncept omkring de unge drenge og deres mulighed i “Drengedrømmen”! Men det skriger til himlen af elendighed. Vi er mange, som havde glædet os til at følge drengene, men det har I formået at ødelægge fuldstændigt og jeg skal aldrig se jeres program mere! Det er helt absurd at I kan promovere en del af jeres program så meget i dagene op til, og når man så ser det, så ser man intet – absolut intet! Man ser der bliver ringet til Toft og Steinlein synes det hele er skide skægt. Hvad med at lade os se hvordan drengene spiller, hvilke øvelser de skal igennem osv.? Det her virker så amatøragtigt, at jeg er i tvivl om det er praktikanter I har til at lave det.

Der kører høj musik og de 4 dommere sidder med pen og blokke, men tag jer dog sammen og lav det ordentligt eller lad være med at lave det.

Der bliver slet ikke gået i dybden i jeres program – kan vi ikke få et ordentligt fodboldprogram i dk? Hvad med at se lidt BBC Sport om lørdagen og lære af dem?

Tit reklamerer Huttelihut med at I nu har et interview med en af de store fodboldlegender og eksemplet med at I havde et interview med Alex Ferguson er vel et af de mest skandaløse indslag nogensinde set – i 14 dage op til jeres program, så man små bidder fra indslaget omkring at I havde sendt Flemming Toft til England og han havde et interview med Alex Ferguson som man skulle glæde sig til at se. Det gjorde man så: man glædede sig til at se det og da resultatet så kom havde Flemming Toft fået lov til at få 2 spørgsmål til Alex Ferguson????? 2 spørgsmål kan ikke kaldes et interview.

Så kære Huttelihut-redaktion tag jer sammen og lav noget ordentligt, jeres program lige nu er ikke til at holde ud at se.

Mvh.

En fodboldelsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *