Laveste niveau til dato?

BT’s sportsavis, sporten.dk, har i forbindelse med FCK’s forestående kampe mod Chelsea sendt en reporter ud for at interviewe bl.a. Peter Schmeichel, Brian Laudrup og Jakob Kjeldberg. Som udsendt fra en decideret sportsredaktion kunne man så forvente at der vil blive spurgt ind til taktik, opstillinger, mulighed for avancement eller andre relevante ting, men i så fald bliver man skuffet.

Den kvindelige reporter vælger ganske enkelt at spørge de tre herrer om hvilken af FCK’s spillere, der har de pæneste ben! Schmeichel reagerer ganske fornuftigt og gider tydeligvis ikke deltage på de præmisser, imens Laudrup og Kjeldberg spiller lidt med på legen for ikke at skuffe nogen – jeg ville ærlig talt ønske at de havde rystet på hovedet og gået deres vej.

Lad os nu antage at hun var udsendt fra et kvindemagasin ala Eurowoman, så kunne man til nøds forstå at det var der fokus var, men som udsendt fra sporten.dk? Det er sgu’ for lavt, og det er lige før det får Canal9’s ansættelse af en tidligere redaktør for et modemagasin til at ligne en genistreg.

Hvis man gider bruge 30 sekunder af sit liv på at se indslaget, så ligger det her: http://www.bt.dk/bttv/clip/16092

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *