Serie A, 6. runde

6. runde i Serie A blev rundet af med en af årets mest ventede kampe, Derby d’Italia, opgøret mellem Inter og Juventus. Kampen endte som den startede med 0-0 hvilket Juventus nok vil være mest tilfredse med. Resultatet betyder at Inter indtager 2. pladsen á point med Napoli og Milan, mens Juventus er på 7. pladsen med 3 point færre. Værd at notere sig er at sidste års topscorer for Inter, Diego Milito, er kommet på kant med Benitez og startede kampen på bænken. Samtidig forlyder det at Sulley Muntari forlod stadion i skuffelse over at han ikke skulle spille. Omvendt ligner Eto’o en genfødt spiller under Benitez og han er på en delt førsteplads på topscorerlisten med sine hidtil 5 mål.

Milan var lørdag aften på besøg i skinkebyen Parma. Uden at imponere blev det til en 1-0 sejr på et langskudsmål af Pirlo der nok kommer til at kandidere til årets mål. Jeg hæftede mig ved at både forsvar og midtbane fungerede ret godt og gav få chancer væk. Derimod halter det lidt mere i offensiven hvor bl.a. Robinho endnu engang ikke formåede at overbevise om sin berettigelse til en startplads. Ronaldinho spillede en godkendt kamp hvilket også er gældende for Zlatan.

Lazio slog hjemme en af sæsonens positive overraskelser, oprykkerne fra Brescia 1-0 hvilket sender dem på 1. pladsen. En stor overraskelse for de fleste – mig selv inklusiv – da Lazios trup bestemt ikke kandiderer til en sådan placering. Det er da også mere end tvivlsomt at de er at finde blandt de 4 første når regnskabet gøres op efter 38 spillerunder. Brescias hidtidige 3 sejre giver dem en placering som nummer 6.

Et andet hold der har præsteret over forventning er Chievo. De måtte dig nøjes med 0-0 hjemme mod Cagliari i dag, men kan stadig være stolte over en 5. plads.

Napoli ligner omvendt et hold der kan blande sig med de traditionelt store hold. Ikke mindst p.g.a. tilgangen af Edison Cavani der i en af de mest overraskende handler kom til fra Palermo. Han indtager nu 1. pladsen på topscorerlisten med 5 mål i de første 6 kampe. Dog kom han ikke på tavlen i dagens 2-0 sejre over Roma hjemme på San Paolo.

Roma har fået en miserabel sæsonstart med kun 5 point i de første 6 kampe og indtager en øjeblikkelig næstsidsteplads. Faktisk har denne sæson vist sig at være meget svær for nogle af traditionsklubberne. Fiorentina tabte hjemme 1-2 til Palermo hvilket sender dem ned på 16. pladsen, mens Udinese trods hjemmesejren over oprykkerne fra Cesena, som i øvrigt er deres første, må se sig henvist til sidstepladsen.

Subtop kandidaterne Bologna og Sampdoria spillede 1-1 og ligger efter weekendens runde på hhv. 14. og 15. pladsen.

De øvrigt resultater:

Lecce – Catania 1-0

Genoa – Bari 2-1

2 meninger om “Serie A, 6. runde”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *