Har Fifa ingen skam i livet?

Asamoah Gyan er nomineret som årets spiller 2010! Er der en af jer som kan fortælle mig hvordan man kan nominere Asamoah Gyan og ikke nominere Milito??? Skandaløst og endnu engang kan man ryste på hovedet over de gamle mænd som skal please alle folkeslag.

5 meninger om “Har Fifa ingen skam i livet?”

 1. Det er skandale at en reserve spiller fra Sunderland kan blive nomineret?
  Godt nok scorede han et par kasser under VM men det var primært på straffespark.
  Milito var reserve under VM, men efter hans år i Inter så skal han selvfølgelig nomineres, han skal ikke vinde den, men nomineringen skal han have.

 2. Jeg synes snarere det er en skandale at Ashley Cole og Wayne Rooney ikke er nominerede – nej, ingen af dem havde et stærkt VM, men begge var forrygende i sidste sæson på klubplan, og det er trods alt den sæson der tæller.

  Iøvrigt spillede Gyan i Rennes i sidste sæson – jeg har ingen anelse om hvordan han gjorde det der, men at blive nomineret alene på et stærkt VM er en vittighed.

 3. Ja, ingen Wayne Rooney blandt kandidaterne er intet mindre end en skandale. Når man evaluerede sæsonen 09/10 er der ingen tvivl om at han var nævnt blandt de største – hvis ikke dén største.

  Men det understreger endnu engang bare at Fifa er en politisk snakkeklub, hvor deres agenda (læs: promover fodbold i Afrika i dette tilfælde) for enhver pris må på dagsordenen.

 4. Jeg ved godt at fodboldlogen handler om fodbold, og ikke alt muligt andet. Såsom politik. Vores snakke og kommentarer er derfor centreret om fodbold, og ikke alt muligt andet. Såsom politik. Problemet er bare, at Fifa – med henvisning til sportens udbredelse (på sportens bekostning?) – politiserer fodbold, og på den led tvinger os herinde til at anerkende, at fodbold også er politik. Man (eller, det er nok bare mig) kommer jo til at tænke på den gamle sang om Larsen: Det skulle være så godt, og så er det faktisk skidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *