Fanpower

Nu er jeg ikke den store fan af Liverpool FC (for nu at sige det diplomatisk), men jeg er på deres fans’ side i kampen mod deres amerikanske ejere, der – ganske som Manchester Uniteds ejere – ikke har begreb om fodbold og udelukkende er ude på at tjene penge, hvilket går ud over klubben, både finansielt og resultatmæssigt.I de seneste par uger har Liverpools fans været ekstra oppe på barrikaderne, da oktober måske er måneden hvor de amerikanske ejere bliver sparket ud af klubben, medmindre de kan optage endnu et lån og dermed forgælde sig selv og klubben endnu mere. Denne video er lige kommet på nettet idag:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RO55BazkiZ4[/youtube]

Der er både “almindelige” fans og kendte fans med i videoen, og minsandten om ikke Liverpool-legenden John Aldridge også lige kigger forbi. Eneste anke jeg har ved videoen er at der er et par af fans’ne, der har den nye spilletrøje på, og dermed har støttet amerikanerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *