Kategorier
Debatoplæg

Ballack er tøsefornærmet

Den tyske anfører, Ivan Drago Michael Ballack, fik en seriøs ankelskade i FA Cup finalen, og det betyder desværre for ham, at han kommer til at gå glip af det forekommende VM.

Lad mig slå fast med det samme: det ER en grim tackling, og den kunne sagtens have givet et rødt kort. Længere er den ikke, og her er videoklippet, der beviser det:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4CrGFqHL5T4[/youtube]

Efter kampen har Ballack så udtalt at det var med vilje, og at Kevin Prince-Boateng bevidst gik efter at skade ham. Bah! Det nægter jeg at tro på, selvom Prince-Boatengs far har udtalt i pressen, at der altid har været lidt problemer imellem de to spillere.

Det der for alvor pisser mig af, er at Ballacks agent nu truer med at sagsøge Prince-Boateng og udtaler:

Enhver tilskuer kan se hvad Boateng har gjort og det var tydeligvis en bevidst fejl. Fodboldbanen står ikke udenfor loven, selvom Boateng måske tror det.

ALLE fodboldspillere har på et eller tidspunkt i sin karriere lavet en dårlig tackling, og mange af dem har endda lavet en grim tackling med vilje, men at de ligefrem skulle gå efter at skade deres modspiller, har jeg kun hørt om i et enkelt tilfælde (Roy Keane vs Haaland).

Selv Michael Ballack har faktisk lavet deciderede svinestreger – Sissoko husker nok godt denne:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nWOpnKEAslI[/youtube]

Tuderiet må simpelthen stoppe! Ja, det er pissesurt at Ballack går glip af sit sidste VM, men han er hverken den første eller sidste spiller, der oplever noget lignende. Ballack  og hans agent kan jo passende tage Arsene Wenger i hånden og gå hjem til deres mor og sladre!