Endnu en skør historie fra fodboldens verden

På denne Champions League aften sad jeg lige og surfede lidt og kom til at tænke på, hvad der mon var blevet af en af mine hade-spillere fra Mourinhos Chelsea-mandskab: Tiago Mendes. Well, først så skulle jeg lige komme i tanke om hvad han hed, derefter så googlede jeg ham, men jeg kom til at skrive Thiago istedet for Tiago, og det er der altså en del der hedder, bl.a. en spiller fra Inter (Thiago Motta), en tennis-spiller (Thiago Alves) og en MMA-fighter (endnu en Thiago Alves). Anyways, et par minutter senere havde jeg fundet frem til den rette mand, og det viser sig at han pt. spiller i Juventus.

Ikke at det er dét, der er den skøre historie… den følger her:

I starten af sidste sæson så det ikke ud til at Tiago ville få så meget spilletid, bl.a. på grund af Juves indkøb af Christian Poulsen, og Everton var interesseret i at leje ham for en hel sæson, hvilket Juventus gik med til – Tiago mente dog ikke at Evertons tilbud var godt nok, og han valgte derfor at sige nej tak til tilbuddet, hvilket førte til et skænderi mellem ham og Juventus‘ præsident, Giovanni Cobolli Gigli. Under skænderiet valgte Tiago at låse Gigli inde på et toilet(!), hvor klubpræsidenten endte med at tilbringe en times tid, inden ingen ringere end Del Piero lukkede ham ud igen! Det er sgu’ da skørt! Og næsten ligeså skørt er det, at Tiago fortsat spiller i klubben efter den episode.

En mening om “Endnu en skør historie fra fodboldens verden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *